Livrare si returnare produse

1. Alegerea produsului. 

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi “virtual” in care puteti adauga produsele folosind butoanele de “adauga in cos” . Aceste butoane se afla langa produse sau in detaliile acestora. Cosul de cumparaturi se afla in partea dreapta sus a fiecarei pagini din acest site si ofera posibilitatea de stergere a produselor sau modificarea cantitatilor. Dupa ce ati ales produsele in cantitatile dorite apasati butonul “Finalizeaza”. Pentru a trimite comanda sunt necesare datele dumneavoastra de contact completand toate campurile din “Informatii client”. Comenzile primite pe site vor fi procesate in ordinea aparitiei lor. Dupa efectuarea unei comenzi se genereaza automat un e-mail cu listingul comenzii care va fi trimis la adresa cu care te-ai inscris pe site. Daca nu s-a primit acest email inseamna ca nu s-a inregistrat comanda, caz in care te rugam sa ne contactezi. 


2. Livrarea.

Livrarea se face prin curier rapid, in conditiile in care localitatea se afla in aria de acoperire a Fan Courier. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in 48 de ore de la validarea comenzii. Livrarea se face intre orele 9.00-17.00. Daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa de contact pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate. Taxele de transport sunt suportate de catre cumparator, acestea variind intre 19-30 Lei. Aceasta oferta este valabila doar pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Urgent Curier.

Program de lucru
Preluare comenzi on-line: NON-STOP.
Procesari comenzi (confirmari de stoc, informatii, emitere facturi proforme, etc): Luni-Vineri, de la 09:00 la 18:00.
Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 18:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare.

3. Plata produselor.

Plata prin ramburs

Daca livrarea va fi facuta prin intermediul firmei de curierat, plata produselor se va efectua in sistem ramburs, adica in momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat. In colet se afla marfa comandata de dumneavoastra insotita de factura. La achitare trebuie sa primiti o CHITANTA de la firma de curierat ca dovada a platii.

Plata prin transfer bancar

Este o metoda eficienta de plata direct din contul bancar al expeditorului. Pentru a efectua plati prin transfer bancar, trebuie sa ai un cont deschis la orice banca din Romania. Plata poate fi facuta de la sediul bancii sau prin intermediul serviciului de Internet Banking. Pentru a efectua plata ai nevoie de contul firmei noastre, -----------------------, dar si de numarul facturii pe care il vei primi dupa finalizarea comenzii. Dupa confirmarea platii, coletul va fi expediat la adresa de livrare.


4. Garantia produselor.

Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru virtual sunt noi, in ambalajul original si in momentul livrarii sunt insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, adica acestea sa nu prezinte semne de uzura. Denuntarea de contract se face numai in scris.

5. Returul produselor.

Returul de produse poate fi solicitat pentru urmatoarele situatii:
Produsele comandate v-au fost livrate gresit:
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

6.Renuntarea la cumparare:

Atentie!! Produsele ce sunt personalizate cu sigla sau textul cerut de client, nu se pot returna, conform legii,  deoarece sunt facute pe comanda si nu pot si revandute.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in  aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire). Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. Acest lucru inseamna ca vom avea nevoie de urmatoarele date: Cont Bancar valid; Banca la care este deschis si Numele dvs complet, in momentul sosirii produsului in firma noastra. Termenul de returnare a sumelor este de maximum 30 de zile din momentul primirii si verificarii produsului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificarea SCRISA in maxim 10 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:
- numele si prenumele
- numarul de telefon
- denumirea produsului pe care doriti sa il returnati
- numarul si data facturii de achizitie a produsului respectiv
- motivul returului.
In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.
NU BENEFICIAZA DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE.
Regulile de mai sus se aplica inclusiv comenzilor telefonice (prin comanda telefonica se intelege orice comanda transmisa si confirmata de client fara a folosi e-mail, fax, etc). Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2.