La cerere , personalizam echipamentele si uniformele prin serigrafie la 1,2,3,4,5 culori cu logo si sigla clientilor.

Despre serigrafie:serigrafia reprezinta procedeul de inscriptionare plana prin separarea graficii de reprodus in planuri independente de culoare, folosind site serigrafice confectionate conform graficii computerizate.

Preturi: Preturile difera in functie de numarul de culori, complexitatea siglei si dimensiunea siglei de personalizat.Pentru preturi detaliate contactati-ne telefonic sau la adresa de e-mail: vanzari@echipamentengm.ro.

Imaginea a devenit un aspect foarte important al fiecarei afaceri. Ai putea vinde cel mai bun lucru din lume, dar daca nu il prezinti cum trebuie, atunci este foarte posibil sa ai putin succes.

Poate ati obervat tendinta in crestere a oricarei compani de a adopta uniforme de lcuru personalizate, pentru ca firmele incearca tot posibilul pentru a atrage atentia cumparatorului si a avea o imagine cat mai profesionala.

Unul din primele motive pentru care o uniforma de lucru personalizata este importanta pentru orice companie, il reprezinta faptul ca produce o foarte buna prima impresie cumparatorului.

Uniformele de lucru personalizate sunt bune si pentru scopuri de publicitate. Daca un anajat poarta un tricou personalizat cu logoul firmei, este foarte probabil sa fie vazut si de alti membrii din public.

Este un lucru cunsoscut faptul ca angajatii care arata profesional, lucreaza profesional ceea ce duce la o crestere a productivitatii intregului personal.