Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.echipamentengm.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

Informatiile furnizate catre www.echipamentengm.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare, site-ul nostru nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. www.echipamentengm.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului. Acest avans reprezinta o garantie care se pierde daca clientul renunta la comanda.
Produsele comercializate prin intermediul www.echipamentengm.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

www.echipamentengm.ro isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Deasemenea in cazul clientilor care au in istoricul comenzilor livrari refuzate, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile ulterioare.
Acceptand termenii si conditiile, acceptati implicit toate informatiile care fac parte din contractul de cumparare la distanta (metodele de comanda, plata, livrare, conditiile de returnare a produselor, etc.care sunt prezentate in aceasta sectiune a site-ului).

Reclamatii 

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
reclamatii@echipamentengm.ro sau la unul numerele de telefon afisate pe pagina de contact. 

Continutul acestui site si a paginilor aferente (incluzand textele de orice fel, imaginile, logo-ul, design-ul, etc.) sunt protejate de Legile dreptului de autor si nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, publicate sau transmise fara acordul expres scris al www.echipamentengm.ro

Deasemenea ESTE INTERZISA copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea sau crearea a ceva derivat din orice informatii sau servicii obtinute de pe site, sau prin intermediul site-ului fara acordul expres al
www.echipamentengm.ro 

Ca exceptie, se permite download sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai daca sunt destinate exclusiv scopurilor personale si non-comerciale si nu fac parte din domenii interzise de legislatia in vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie in format citibil al denumirii site-ului www.echipamentengm.rosau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. In cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site in scop non-comercial in cadrul unei pagini de internet, care se incadreaza in conditiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica in format citibil numele site-ului www.echipamentengm.ro sau dupa cuvintele "echipamente de protectie si uniforme de lcuru NGM" in care sa fie inserat link-ul: www.echipamentengm.ro si o legatura directa (link fara nofollow) catre pagina care a fost folosita drept bibliografie sau resursa.
Prin utilizarea materialelor de orice forma de pe acest site in scop comercial se intelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice forma in scopul obtinerii de venit prin metoda directa sau indirecta prin parti terte. 

Este interzisa modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor in scopuri publice sau comerciale fara acordul expres www.echipamentengm.ro

Orice utilizare neautorizata a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor si marcilor, precum si a altor legi aplicabile.
Se permit totusi legaturi catre acest site cu anuntarea prealabila a administratorului acestui site si obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat. www.echipamentengm.ro , proprietarii si afiliatii sai nu raspund sub nici o forma pentru validitatea datelor publicate pe site de catre utilizatori si/sau a consecintelor de orice natura produse de ele.
Utilizatorul nu are dreptul sa utilizeze numele fara acordul expres scris www.echipamentengm.ro
Utilizatorul nu are dreptul sa distorsioneze informatiile privind relatia cu www.echipamentengm.ro
Utilizatorul nu are dreptul sa creeze un mediu de browser sau cadru in jurul continutului site-ului web. 

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim nici un fel de garantie, directa sau indirecta ca: serviciul va fi potrivit cerintelor dumneavoastra; serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel; calitatea informatiilor, datelor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului va corespunde cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.
Conform legislatiei in vigoare produsul poate fi returnat in termen de 10 zile.Returnarea produsului este valabilã doar pentru coletul cu o singura bucata , aceasta pentru a descuraja unele practici de a comanda mai multe bucati pentru a alege una singura. Produsul trebuie sa fie nefolosit iar taxele de returnare vor fi suportate de cãtre client. Nu primim colete cu taxele de ramburs inclus (returnam doar contravaloarea produsului achitat).

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor NGM Company. NGM Company nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, NGM Company nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele NGM Company, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.echipamentengm.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea NGM Company în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

NGM Companyt nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze NGM Company prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile NGM Company, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de NGM Company utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

NGM Company nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care vizitează site-ul www.echipamentengm.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către NGM Company în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către NGM Company a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de NGM Company şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

NGM Company va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.