Termeni şi condiţii de utilizare a siteului

Acceptarea condițiilor:

http://www.echipamentengm.ro, este domeniul oficial al S.C. N.G.M. COMPANY S.R.L., pentru asigurarea unei mai mari transparenţe şi o mai bună înţelegere a activităţilor societății .

Utilizarea site-ului http://www.echipamentengm.ro (denumit în continuare „site”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos.

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare „Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

Descrierea serviciilor:

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul http://www.echipamentengm.ro oferă Utilizatorilor informaţii, acte normative, decizii, hotărâri, reglementări şi ştiri referitoare la institutia descrisa mai sus.

Ce este un serviciu electronic?

În cadrul domeniului http://www.echipamentengm.ro, un serviciu electronic reprezintă o resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre angajați sau potențiali clienți şi S.C. N.G.M. COMPANY S.R.L;

Servicii electronice oferite de domeniului http://www.echipamentengm.ro:

Servicii de informare, care asigură cetăţenilor, clienților,  presei sau altor factori interesaţi acces uşor şi eficient la informaţii, facilitând consultarea documentelor sau ofertelor emise de către S.C. N.G.M. COMPANY S.R.L;

Neangajarea răspunderii:

S.C. N.G.M. COMPANY S.R.L. întreţine acest domeniu pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora.

Informaţia oferită este exclusiv de natură generală; nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată; poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora S.C. N.G.M. COMPANY S.R.L, nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

Numai documentele şi actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă că Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei S.C. N.G.M. COMPANY S.R.L, de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile societății impuse de lege.

Reguli generale - Administratorul site-ului declară următoarele:

-   Va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului siteului;

-   Va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;

-   Pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.


Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.echipamentengm.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de mai jos:


Informațiile furnizate către www.echipamentengm.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare, site-ul nostru nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții sai fară acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizata. www.echipamentengm.ro își rezerva dreptul de a-și selecta clienții.
Pentru achiziționarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel puțin 30% din valoarea produsului. Acest avans reprezintă o garanție care se pierde daca clientul renunță la comanda.
Produsele comercializate prin intermediul www.echipamentengm.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscala.

www.echipamentengm.ro își rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifesta comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate. Deasemenea în cazul clienților care au în istoricul comenzilor livrări refuzate, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile ulterioare.
Acceptând termenii și condițiile, acceptați implicit toate informațiile care fac parte din contractul de cumpărare la distanta (metodele de comanda, plata, livrare, condițiile de returnare a produselor, etc.care sunt prezentate în aceasta secțiune a site-ului).

Reclamații

Reclamațiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face către:
reclamații@echipamentengm.ro sau la unul numerele de telefon afișate pe pagina de contact.

Conținutul acestui site și a paginilor aferente (incluzând textele de orice fel, imaginile, logo-ul, design-ul, etc.) sunt protejate de Legile dreptului de autor și nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, publicate sau transmise fară acordul expres scris al www.echipamentengm.ro

Deasemenea ESTE INTERZISĂ copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea sau crearea a ceva derivat din orice informații sau servicii obținute de pe site, sau prin intermediul site-ului fară acordul expres al www.echipamentengm.ro

Ca excepție, se permite download sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai daca sunt destinate exclusiv scopurilor personale și non-comerciale și nu fac parte din domenii interzise de legislația în vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie în format citibil al denumirii site-ului www.echipamentengm.ro sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. În cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site în scop non-comercial în cadrul unei pagini de internet, care se încadrează în condițiile regulamentului curent, obligatoriu se vă specifica în format citibil numele site-ului www.echipamentengm.ro sau după cuvintele "echipamente de protecție și uniforme de lucru N.G.M." în care să fie inserat link-ul: www.echipamentengm.ro și o legătură directa (link fară nofollow) către pagina care a fost folosita drept bibliografie sau resursa.
Prin utilizarea materialelor de orice forma de pe acest site în scop comercial se înțelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice forma în scopul obținerii de venit prin metoda directa sau indirecta prin parti terțe.

Este interzisă modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afișarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fară acordul expres www.echipamentengm.ro!

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o încălcare a legilor dreptului de autor și mărcilor, precum și a altor legi aplicabile.
Se permit totuși legături către acest site cu anunțarea prealabila a administratorului acestui site și obținerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat. www.echipamentengm.ro , proprietarii și afiliații sai nu răspund sub nici o forma pentru validitatea datelor publicate pe site de către utilizatori și/sau a consecințelor de orice natura produse de ele.

Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze numele fară acordul expres scris www.echipamentengm.ro
Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informațiile privind relația cu www.echipamentengm.ro
Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conținutului site-ului web.

Acceptați și înțelegeți în mod expres că:

Nu oferim nici un fel de garanție, directa sau indirecta că: serviciul vă fi potrivit cerințelor dumneavoastră; serviciul vă fi neîntrerupt, sigur și fară erori de orice fel; calitatea informațiilor, datelor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului vă corespunde cerințelor și așteptărilor dumneavoastră.
Conform legislației în vigoare produsul poate fi returnat în termen de 10 zile.Returnarea produsului este valabilã doar pentru coletul cu o singura bucata , aceasta pentru a descuraja unele practici de a comanda mai multe bucăți pentru a alege una singura. Produsul trebuie să fie nefolosit iar taxele de returnare vor fi suportate de cãtre client. Nu primim colete cu taxele de ramburs inclus (returnam doar contravaloarea produsului achitat).

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor N.G.M. Company. N.G.M. Company nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, N.G.M. Company nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele N.G.M. Company, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.echipamentengm.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea N.G.M. Company în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

N.G.M. Company nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze NGM Company prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile NGM Company, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de NGM Company utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

NGM Company nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care vizitează site-ul www.echipamentengm.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către NGM Company în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către NGM Company a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de NGM Company şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

NGM Company va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.