La cerere , personalizăm echipamentele și uniformele prin serigrafie la 1,2,3,4,5,6 /broderie/transfer termic culori cu logo și sigla clienților.


*Despre serigrafie: serigrafia reprezintă procedeul de inscripționare plană prin separarea graficii de reprodus în planuri independente de culoare, folosind site serigrafice confecționate conform graficii computerizate.

*Despre transfer termic: Pe vremuri, era foarte greu de procurat un tricou  personalizat cu actorul, fotbalistul sau chiar cu numele tău. Deci tricourile personalizate erau la mare cautare si doar cei norocosi puteau intra in posesia lor. Acum însă tehnologia a evoluat şi se poate face aproape orice personalizare, ieftin, prin metoda de termotransfer sau multe alte tehnologii pentru efecte complexe. Un tricou personalizat ține cont de asemenea de mai multe aspecte.

*Despre broderie: atât de mult a evoluat tehnica broderiei, încât în prezent am ajuns să vorbim despre broderie computerizată sau digitală, adică de mașini de brodat, broderie care se realizează prin diferite procedee și tipuri de împunsături, cu efecte variate și de un rafinament deosebit. Tot datorită dezvoltării tehnologiilor și apariția unor mașini de brodat digitale, mult mai performante, a crescut complexitatea modelelor ce pot fi realizate prin broderie într-un timp foarte scurt și în cantități impresionante, cu ajutorul masinilor de brodat specializate. Astfel, broderia a ajuns una dintre cele mai apreciate metode de personalizare și decorare a produselor textile.

Finețea detaliilor unui model poate fi reprodusă ireproșabil prin broderie digitală. Broderia digitală permite utilizarea unui număr mare de tipuri de materiale și economisirea timpul necesar finalizării decorațiunii, un aspect important în prezent, mai ales dacă vorbim de o firmă care oferă servicii de brodat.

Mașinile de brodat digitale din prezent funcționează cu ațe de diferite culori folosite aproape simultan, posedă multiple proprietăți pentru imprimeuri mai simple sau mai complexe, de dimensiuni mici și medii, pe material textil, cu suprafete netede sau neregulate. Cea mai folosită ață de brodat este de polyester (diferite grosimi) deoarece rezistă la multe spălări, de cele mai multe ori mai mult decât produsul, vâscoză, polyester mat, lână sau bumbac.

*Prețuri: Prețurile diferă în funcție de numărul de culori, complexitatea siglei și dimensiunea siglei de personalizat.Pentru prețuri detaliate contactați-ne telefonic sau la adresa de e-mail: vânzări@echipamentengm.ro.

Imaginea a devenit un aspect foarte important al fiecărei afaceri. Ai putea vinde cel mai bun lucru din lume, dar dacă nu îl prezinți cum trebuie, atunci este foarte posibil să ai mai puțin succes.

Îndrăznește și fă-te cunoscut! Construiește-ți o imagine prin afișarea siglei companiei tale pe echipamentele angajaților!