S.C. N.G.M.  COMPANY S.R.L.
 este o companie privată cu capital românesc înființată în anul 1996. Unul dintre obiectele noastre de activitate este producția echipamentelor de protecție și a uniformelor de lucru de înalta calitate.

Calitatea produselor noastre este recunoscută pe piață internă. Producem atât modele standard cât și modele alese de clienți într-o gama largă de țesături și culori.

La cerere toate echipamentele și uniformele se pot personaliza prin serigrafie sau broderie.

Cooperarea, seriozitatea și promtitudinea cu care răspundem la solicitările clienților noștri, livrarea la timp a produselor, definesc responsabilitatea și experiență echipei noastre calificate. Dorim să construim o relație de afaceri pe termen lung, reciproc avantajoasă.

Deviza echipei noastre : "Toți clienții sunt importanți pentru noi !"

Pe lângă alte activități , firma noastră își diversifică activitatea producând toată gama de echipamente de protecție și uniforme de lucru dedicate și recunoscute pe pieta internă.

Compania are angajat personal tânăr dinamic, calificat atât în creație cât și în producția confecțiilor textile , echipamentelor și uniformelor de lucru , are implementat sistemul de management al calității certificat de organismul de certificare SIMTEX-OC, într-un spațiu situat în Năvodari, jud. Constanța , spațiu ce respectă toate regulile de protecție a muncii , fiind dotat cu utilaje noi mașini industriale de cusut liniare, de cusut și surfilat , cu 2 ace escamotabile , de cusut nasturi , butoniere, refileti , cheițe, preșe industriale de călcat , instalație cu aburi , presă de lipit , sala de croit și creație șabloane-tipare dotată cu mese de spanuit și croit automate, cu utilaje pentru încadrat și tăiat , magazie pentru depozitarea materiilor prime, auxiliare și a produselor finite.

Din experiență îndelungată de producție , ținând cont de doleanțele și preferințele clienților de a achiziționa echipamente și uniforme performanțe pentru toate domeniile protecția muncii, medical, hotelier-restaurant, ambulantier, pază și poliție, aeroport, silvică, auto etc , scopul țintă al producției noastre a fost de a acoperi întreagă ramură de astfel de confecții.

Caracteristicile de bază ale firmei noastre sunt calitatea creativitatea și spiritul de echipa.Cooperarea seriozitatea și promtitudinea cu care răspundem la solicitările clienților noștri , livrarea la timp a produselor , definesc responsabilitatea și experiență echipei noastre calificate.

Răspundem cu considerație la orice cerere de colaborare privind producția echipamentelor de protecție a uniformelor de lucru și a oricăror confecții textile.

Clienții cu care societatea noastră are relații de afaceri sunt firme distribuitoare și consumatoare din țară. Principalii clienți consumatori cărora le-au fost confecționate echipamente și uniforme sunt :

Ambulanță Hunedoara , Grupul Rompetrol , Electrocentrale Constanța , Grup Servicii Petroliere , Regia Autonomă de Transport , SN Aeroportul Mihail Kogălniceanu , Direcția Silvică , Poliția Comunitară Galați , Compania Aquaserv Tg, Mureș, Societatea Națională a Lignitului Oltenia , Administrația Porturilor Constanța , Restaurant Snagov , Hotel-Restaurant Perla Mamaia, Spitalul Județean de Urgență etc.